Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een cursus BHV in Alkmaar, bij BLOM kunt u altijd en overal terecht
 

Wilt u een BHV opleiding volgen in Alkmaar? Dat kan, BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland, daarom kunt u bij BLOM opleidingen ook een BHV-training volgen in Alkmaar. Ook als u niet in Alkmaar een BHV-cursus wilt volgen kunt u bij BLOM terecht, kijk hier voor al onze opleidingslocaties.

                                       

BHV herhaling of basiscursus in Alkmaar?

Een BHV-opleiding kunt u in Alkmaar op twee verschillende manieren volgen, u kunt een basistraining volgen met de duur van twee dagen of wanneer u nog niet eerder een training heeft gevolgd en of nog niet eerder een BHV-certificaat heeft behaald of u kunt zich in Alkmaar opgeven voor een BHV-herhalingscursus. Deze herhalingscursus duurt in Alkmaar slechts één dag.

 

In Alkmaar legt u de grondslag voor een goede BHV-organisatie

Met deze cursus bedrijfshulpverlener in Alkmaar legt u de grondslag voor een succesvolle BHV-organisatie. Alle kandidaten krijgen in Alkmaar de basiskennis aangereikt om de 4 taken van een bedrijfshulpverlener correct te kunnen uitvoeren. Deze 4 taken zijn:

- Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen

- Beperking en bestrijding van een beginnende brand

- Het begeleiden van een ontruiming van het gebouw

- Communicatie met andere diensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten

 

Eerst EHBO daarna brandpreventie.

De BHV-Basisopleiding in Alkmaar is opgedeeld in twee dagen, de ene dag besteden we aandacht aan de EHBO en tijdens de tweede dag richten we ons op brandpreventie. Beide opleidingsdagen worden afgesloten met zowel een praktijk- als een theorie-examen. Wanneer beide examens met een voldoende worden afgerond zal met in Alkmaar het BHV-certificaat kunnen ophalen.

 

Deze BHV-opleiding die u volgt in Alkmaar komt in aanmerking voor de nascholing Code95 Richtlijn vakbekwaamheid. Bij BLOM opleidingen kunt u zich ook aanmelden voor een VCA-cursus of om uw heftruckcertificaat of Hoogwerkeropleiding te volgen.

Naar top