Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 15 mei 2015

Must-have apps voor heftruckchauffeurs

In de tijd waarin technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen, kan je natuurlijk niet achterblijven. Elke week komt er een nieuwe smartphone op de markt en apps schieten als paddenstoelen uit de grond. Overal is wel een app voor te bedenken, dus ook voor heftruckchauffeurs! We hebben een aantal apps voor je op een rijtje gezet.

 

MarkO

Deze app herinnert je al alle taken die je voor vandaag hebt liggen. Hoewel de app Engels is, is die eenvoudig te gebruiken. Je kan ermee beginnen door te klikken op "Create your first reminder". Voer een taak in en kies een deadline. Voeg eventueel een locatie toe. Daarna kan je de taak delen met vrienden via WhatsApp, Facebook, Gmail en meer. Daarnaast stuurt MarkO je slimme notificaties, bijvoorbeeld wanneer het tijd is om je heftruck schoon te maken.

 

    

 

 

Construction City

Construction City is een game met werkconstructies. In de game werk je met 12 verschillende machines, zoals heftrucks, kranen, graafmachines, bulldozers, trucks, tractoren, helikopters en meer. Deze voertuigen gebruik je om alle levels te voltooien. Leuk voor tijdens de lunchpauze!

 

 

 

Fuelio

Deze app legt verslag in tal van statistieken en grafiek over jouw brandstofverbruik, prijs per liter, tankbeurt, maandelijkse kosten. Het enige wat jij hiervoor moet doen, zijn de gegevens van je heftruck, auto of een ander motorvoertuig invoeren. Meten is weten!

 

 

 

 

Forklift Challenge

Deze app is een race spel, waarbij spelers bij de haven vracht laden en lossen in een race tegen de klok. Het hele spel draait om stabiliteit, in balans blijven en obstakels ontwijken.

 

 

 

Bron: DroidApp.nl

Plaats bericht


Naar top