Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 3 juli 2015

De Meest Opvallende Heftrucks

Heftrucks hebben een felle kleur, zodat ze goed opvallen in het magazijn. Sommige creatieve heftruckliefhebbers gaan echter een stapje verder en besluiten om hun hele heftruck een bijzonder kleurtje te geven. Dat levert leuke resultaten op! Ze zijn nu niet meer te missen als ze je voorbijrijden. Mede dankzij een blogartikel van Good To Go Safety zijn we tot deze opvallende lijst gekomen.

 

1. Racewagen

De eerste heftruck ziet eruit alsof die ieder moment het racecircuit op gaat. De chauffeur heeft al sponsors.

Heftruck omgebouwd tot racewagen

 

 

2. Raising Hope

Heftruckfabrikant CLARK verkocht roze heftrucks om onderzoek naar borstkanker te ondersteunen. Er zijn 42 orders geplaatst voor deze speciale edite, wat in totaal ongeveer €210.000,- opleverde.

Roze Raising Hope heftruck Clark

 

 

3. Luchtballon

Een bijzonder transportmiddel van Jungheinrich!

 

 

4.  Snelheidsduivel

Deze heftruck lijkt regelrecht uit Fast & the Furious te komen. 
Heftruck met vlammen

 

 

5. Snorheftruck

Het gezicht van Crown heftrucks.

Crown heftruck met een snor 

 

 

6. Alleen in Japan

Het Japanse bedrijf Soceadth heeft een vorkheftruck gemaakt waarbij je je eigen spierkracht moet gebruiken. Dat maakt het dure abonnement op de sportschool overbodig! De fabrikant heeft een breed assortiment bijzondere fietsen, waarvan dit er een van is. 

Japanse heftruck fiets

 

 

7. Hard Hat Hauler

In het klein ontworpen door Harry Bradley in 1971 en levensgroot gebouwd door George Barris. Deze heftruck heeft Chrysler Hemi motor met 500 pk. Wat een pareltje.

 

Disclaimer:

Hoewel deze heftrucks er leuk uitzien, willen we je er graag aan herinneren dat het opleuken van je heftruck sterk wordt afgeraden. Het decoreren van transportmiddelen kan effect hebben op de veiligheid, garantie en de uit te voeren werkzaamheden.

Plaats bericht


Naar top