Open filter

Uw VCA-cursus volgt u natuurlijk in Heerlen
 

Bent u aan het zoeken naar een VCA-opleiding(041) in Heerlen? BLOM opleidingen heeft een eigen trainingslocatie in Heerlen waar ook VCA-opleidingen worden gegeven. Naast VCA bieden we in Heerlen ook andere opleidingen zoals de heftruckcursus, reachtruckopleiding, hoogwerkertraining en een opleiding voor hijsen.

 

Wij hebben twee verschillende VCA opleidingsmogelijkheden in Heerlen

U kunt kiezen uit twee verschillende opleidingen VCA in Heerlen. Wanneer u liever zelf thuis studeert kiest u voor ons e-learning programma, als u binnen één dag u wilt voorbereiden en direct ook het VCA-examen wilt maken geeft u zich op voor de eendaagse VCA-training in Heerlen.

 

VCA- e-learning met het examen in Heerlen

Het e-learning programma volgt u zelf online achter uw eigen computer. De lesstof wordt dan via een voice-over met u doorgenomen. U kunt stoppen, pauzeren en hervatten wanneer u dat wilt. Zo kunt u deze VCA-cursus ook verdelen over meerdere dagen en er tijd aan besteden in de avonduren of in het weekend. Het programma houd uw voortgang bij, u hoeft dus niet bang te zijn wanneer het internet tijdelijk weg valt, u kunt daarna gewoon verder waar u gebleven was. Als u een hoofdstuk al kent kunt u het overslaan, wanneer u een hoofdstuk lastig vindt kunt u het herhalen. Aan het einde van elk hoofdstuk zit een oefentoets. Zo kunt u alvast testen of u voldoende kennis heeft om het VCA-examen te maken. Wanneer u daar klaar voor bent kunt u het VCA-examen in Heerlen aanvragen.

 

Eendaagse opleiding VCA in Heerlen

De klassikale VCA-opleiding volgt u bij ons in Heerlen. Op doordeweekse dagen beginnen wij met de VCA-opleiding in Heerlen om 8:30 en is er voldoende ruimte voor het stellen van uw vragen. Wij behandelen met u de volgende onderwerpen:

 

- Arbowetgeving

- Gevaarlijke stoffen & etikettering

- Veilig werken met elektriciteit

- Brand- en explosiegevaar

- Werken in besloten ruimten

- Werkplek eisen algemeen

- Hijs- en hefwerktuigen

- Werken op hoogte

- Handgereedschap & gereedschapsmachines

- Persoonlijke beschermingsmiddelen

 

Om 15.45 bent u klaar met de VCA-opleiding en bent u goed voorbereid op het examen. Het VCA-examen zal dan om 16:00 starten. Voor dit VCA-examen geven wij u automatisch op wanneer u zich inschrijft voor de eendaagse VCA-cursus in Heerlen.

 

Het VCA-examen in Heerlen

Het examen zal ongeveer één uur in beslag nemen en wordt afgenomen onder het toezien van de Examenkamer. In Heerlen nodigen wij dan iemand uit van de Examenkamer die tijdens het examen aanwezig zal zijn. Wanneer u het VCA-examen met een voldoende afsluit ontvangt u van ons in Heerlen het PBNA-diploma. Dit is een erkend diploma met een geldigheid van 10 jaar.

 

Korting of maatwerk in Heerlen

Wanneer u zich opgeeft met 10 of meer personen of uw medewerkers in grote getale wilt opleiden kunt u in aanmerking komen voor korting. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Ook is het mogelijk dat onze VCA-instructeurs uit Heerlen de training bij uw bedrijf komen geven. Uw medewerkers hoeven dan niet naar onze VCA-opleidingslocatie in Heerlen, onze instructeurs komen naar uw bedrijf. 

Naar top