Open filter

De beste opleiding voor VCA is bij BLOM in Ede
 

Bent u toe aan het volgen van een VCA-opleiding en wilt u dat het liefste in Ede doen? Dan kunt u nu uw VCA-opleiding aanvragen bij BLOM opleidingen in Ede. BLOM Opleidingen is al 25 jaar gespecialiseerd in het trainen van cursisten voor onder andere VCA, BHV, heftruck, reachstruck, hijsen en de hoogwerker.

 

Wat is VCA?

VCA staat voor checklist aannemers VGM (veiligheid, gezondheid en milieu). En is sinds 1994 van kracht. VCA is in het leven geroepen om bedrijven die risicovolle werkzaamheden op risicovolle locaties uitvoeren objectief te kunnen controleren en beoordelen op veiligheid. Veel aannemers vragen daarom hun medewerkers en contractors in het bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat. U kunt zich inschrijven voor het volgen van een training VCA bij BLOM opleidingen in Ede.

 

Een opleiding VCA van BLOM in Ede

Bij BLOM VCA-opleidingen in Ede kunt u op twee verschillende manieren de VCA-training volgen. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. U kunt kiezen voor een eendaagse opleiding die u volgt in Ede of kiezen voor een zelfstudie.

 

Zelfstudie VCA

Met de zelfstudie kunt u zelf bepalen wanneer en hoe lang u studeert. U ontvangt van ons een e-learning programma die u zelf thuis achter uw computer kunt volgen. De lesstof wordt u voorgelezen doormiddel van een voice-over. Wanneer u een hoofdstuk al kent kunt u het overslaan en als er een hoofdstuk is waar u wat meer moeite mee heeft kunt u het herhalen. Aan het einde van elk hoofdstuk zitten enkele oefentoetsen, zo kunt u testen of u de stof voldoende beheerst om het VCA-examen in Ede te komen maken. Wanneer u klaar bent voor het VCA-examen schrijft u zich zelf in in Ede.

 

- Voordelen:

- Goedkoper

- In uw eigen tijd studeren

- Goed voorbereid op het examen

- Goede en duidelijke uitleg

- Oefentoetsen

 

Eendaagse opleiding VCA in Ede

De tweede keuze die u kunt maken is de eendaagse VCA-opleiding in Ede. Hier behandelen wij de lesstof klassikaal. Er is voldoende ruimte voor vragen, ook maken we gebruik van oefentoetsen en kijken we die samen na en bespreken we de toets. We behandelen in Ede alle nodige VCA-onderwerpen en zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent op het VCA-examen. De eendaagse cursus start op maandag ™ vrijdag om 8:30 en zal rond 15:45 eindigen. Aansluitend zal het VCA-examen plaatsvinden. Voor dit examen melden wij u automatisch aan op het moment dat u zich opgeeft voor de cursus.

 

Voordelen:

- Vakkundige instructeurs waar u uw vragen aan kunt stellen

- In slechts één dag uw VCA-diploma halen

- Goede voorbereiding op het examen

- Goede en duidelijke uitleg

- Oefentoetsen

 

Het VCA-examen in Ede

Het VCA-examen in Ede is een officieel examen en zal onder toezien zijn van iemand van de Examenkamer. Dit VCA-examen duurt in Ede ongeveer één uur. Wanneer u een voldoende haalt voor het examen ontvangt u van ons het VCA-diploma. Dit is een erkend PBNA-diploma en draagt een geldigheid van 10 jaar.

 

Groepskorting en nog meer mogelijkheden in Ede

Wilt u zich met meerdere mensen opgeven voor de VCA-opleiding in Ede of voor het VCA-examen, of wilt u uw medewerkers gezamenlijk een VCA-training laten volgen in Ede? Vanaf 10 mensen of meer komt u in aanmerking voor groepskorting. Ook is het mogelijk dat onze instructeurs uit Ede naar uw locatie komen voor de VCA-opleiding om uw medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen.

Naar top