Open filter

De beste heftruckopleiding volgt u in Ede

Overweegt u een heftruckopleiding te gaan doen in Ede? Dat kan, BLOM opleidingen in Ede -Gelderland- biedt verschillende mogelijkheden. Wanneer u een heftruck bestuurt is het verstandig om daarvoor een heftruckcertificaat te halen. Uw werkgever is verplicht om u grondige instructies te geven voor de besturing van de machine. Het is belangrijk dat u die instructies ook begrijpt en naleeft. Er kunnen onduidelijkheden bestaan over de juistheid van de instructies en dat kan problemen veroorzaken met de arbo-wet en verzekeraars, maar ook met de veiligheid van uw collega’s en uzelf. Na het volgen van een BLOM heftruckopleiding in Ede bent u er zeker van dat u veilig uw heftruck kunt besturen.

BLOM opleidingen in Ede biedt de volgende trainingen aan voor de heftruck

Bij alle heftruckopleidingen in Ede gegeven, behandelen wij ook de stapelaar, u ontvangt aan het einde van alle heftruckopleidingen dus automatisch ook gratis het stapelaarcertificaat.

Beginner, heftruckopleiding Gelderland

De basisopleiding heftruck in Ede is bedoeld voor bestuurders die nog geen enkele ervaring hebben met het rijden op een heftruck. De opleiding richt zich op de theorie, veiligheid en de bediening en beheersing van de heftruck.


Gevorderd, heftruckopleiding Gelderland

De heftruckopleiding voor gevorderden in Ede is geschikt voor heftruckbestuurders die al enkele ervaring hebben. De kandidaat heeft bijvoorbeeld al eens op een heftruck gereden. Deze training richt zich net zoals de basis opleiding op de theorie, veiligheid en de bediening en beheersing van de heftruck. Deze training is een stuk korter dan de basistraining omdat we hier uitgaan van enige kennis kunnen we de stof sneller behandelen.

Expert, heftruckopleiding Gelderland

De herhalingsopleiding voor gevorderden van BLOM opleidingen in Ede is ontworpen om de kennis van de heftruckchauffeur op te frissen. Waarom bestuurt de cursist de heftruck op een bepaalde manier en waar moet je op blijven letten als het gaat om veiligheid?

Heftruckopleiding in Gelderland of Overijssel?

BLOM heftruckopleidingen heeft 14 verschillende opleidingslocaties door heel Nederland, zo ook in de regio Ede, Veenendaal, Barneveld en Arnhem in de provincie Gelderland. Als u een heftruckopleiding wilt doen en u woont aan de rand van Gelderland, bijvoorbeeld aan de Duitse grens in Doetinchem - Winterswijk of vlakbij Overijssel, dan kunt u het beste uitwijken naar ons opleidingscentrum in Hengelo. Voor de dichtstbijzijnde heftruckopleiding vanuit Gelderland klikt u hier.

Naar top