Open filter

De opleider voor de heftruckchauffeur in Amersfoort

Op zoek naar een opleidingsinstituut in Amersfoort om een heftruckchauffeur voor het heftruckcertificaat op te leiden? Dat is bij BLOM opleidingen eenvoudig te regelen. De heftruckopleidingen worden op 19 eigen locaties in Nederland gegeven. Het is in Amersfoort elke week mogelijk om uw heftruckcertificaat te halen of een her opleidingen te volgen. De locatie in Amersfoort bevind zich aan de Zwaaikom 31. De opleidingslocatie bevindt zich op bedrijventerrein Isselt en is net even voorbij de Kringloopwinkel.

Heftruckcertificaat behalen in Amersfoort

Wist u dat u met een heftruckcertificaat meer kans op de arbeidsmarkt maakt? Daarnaast werkt u veiliger in de logistieke sector. In Amersfoort zit een opleidingslocatie waar het mogelijk is om een heftruckcertificaat te behalen.

Vergroten van de veiligheid met een heftruckcertificaat

In de logistieke sector bestaat een verhoogd risico voor valpartijen en aanrijdingen bij intern transport. Met een instructie en gecertificeerd personeel vergroot u de veiligheid en ontstaat er een veiligere werkomgeving. Chauffeurs met een geldig certificaat hebben geleerd om efficiënt en veilig te werken met de heftruck en zijn bewust van de gevaren in het magazijn.

Aanbod van opleidingen in Amersfoort

Zoals aangegeven is er de mogelijkheid om het heftruckcertificaat in Amersfoort te behalen. Het is mogelijk om uw certificaat te behalen en/of te verlengen. Er is een mogelijkheid om in Amersfoort als beginner de basisopleiding heftruck te volgen. Deze opleiding is voor cursisten die nog niet in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. Deze cursisten leren bij BLOM via een didactische aanpak op een efficiënte en veilige manier hoe ze een heftruck moeten besturen.

In Amersfoort kun je ook de gevorderde en expert variant van de opleiding te volgen. Hebt u of heeft uw medewerker al ervaring opgedaan als heftruckchauffeur? Maar is u of uw medewerker is nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is de gevorderde opleiding prima geschikt om het heftruckcertificaat te halen.

Heeft u of uw medewerker een heftruckcertificaat gehaald en is de geldigheid verlopen? Dan is de expert opleiding de beste keuze! Met deze opleiding kunt u het heftruckcertificaat verlengen. Bij BLOM opleidingen is dit eenvoudig geregeld. Een herhalingscursus of her opleiding is door heel Nederland in te plannen en dus ook op de locatie in Amersfoort.

Heftruckcertificaat Amersfoort: alles op een rij

Het is al mogelijk om als beginner het heftruckcertificaat in Amersfoort in slechts twee dagen te halen. Met ervaring kan het zelfs nog korter. De heftruckcertificaten van BLOM hebben een geldigheid van 5 jaar en wanneer deze zijn verlopen, kunt u deze verlengen. Hiervoor bieden wij een herhalingscursus van een halve dag aan. Een certificaat behalen is geen kleinigheid en BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 19 locaties. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal uw heftruckcertificaat met meerwaarde bij BLOM opleidingen!

Naar top