• Geplaatst op: 12 januari 2015
  • Auteur: Roy Groothuis
  • Categorie: nieuws

Binnen elke organisatie vind je ze: de echte vakmensen met hart voor hun vak. Bij BLOM opleidingen hebben we er daar veel van. Toen we intern een oproep deden welke instructeur als mascotte voor ons bedrijf wil optreden, stroomden de aanmeldingen binnen. De audities waren een zware beproeving voor de instructeurs; ze werden dagenlang getoetst op kennis, enthousiasme, uitstraling etc. Helaas moesten we na een strenge selectie veel goede kandidaten laten gaan. Maar zoals het bij alle wedstrijden gaat, kan er maar één de winnaar zijn: ontmoet Tom van BLOM.
 

TOM-BLOMWie is Tom?


Tom van BLOM is een karikatuur van een gedreven en vakbekwame BLOM-instructeur. Tom is nuchter, staat stevig in zijn schoenen, laat zich niet gek maken en heeft bovenal veel kennis van interne transportmiddelen. Intern transport is geen kleinigheid, vindt Tom. Hij houdt zich dan ook bezig met alles dat te maken heeft met opleiden en voorlichten. Zijn missie: zijn kennis op een laagdrempelige manier overdragen op (toekomstige) chauffeurs.
 

Keurmerk: approved by Tom van BLOM
 

TOMTom van BLOM is een drukbezette man. Naast voorlichting geven heeft Tom als instructeur de positie om bepaalde zaken goed of af te keuren. Denk hierbij aan handelingen op de heftruck, situaties in het magazijn, heftruckchauffeurs, et cetera. Tom is van mening dat goede zaken beloond moeten worden. Tom van BLOM heeft dan ook zijn eigen keurmerkstickers: Approved by Tom van BLOM. Deze vind je terug op certificaten, maar ook bij bedrijven die hun heftruckchauffeurs op regelmatige basis laten certificeren. Tom vindt het belangrijk dat bedrijven de veiligheid van hun medewerkers serieus nemen.Wanneer zie je Tom?
 

Tom verschijnt wekelijks op social media met tips over intern transport. Ook schrijft Tom van BLOM regelmatig blogartikelen over verschillende onderwerpen in de interne transportwereld. Daarnaast is Tom van BLOM druk bezig met de eerste opnamen van cursusvideo’s. Je zal Tom ook terug zien in mailingen die hij verstuurt. Verder zal je Tom van BLOM terugzien in advertenties van BLOM opleidingen. 

Plaats bericht


Naar top