• Geplaatst op: 17 april 2020
  • Auteur: Roy Groothuis
  • Categorie: nieuws

De BLOM-opleidingslocaties zijn open. Uiteraard nemen we extra voorzorgsmaatregelen voor cursist en instructeur. De veiligheid van instructeurs en cursisten staat bij ons ook nu voorop. Naast het hanteren van de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten het dragen van een mondkapje te adviseren, gebruik van kantine te vermijden en de praktijkhal continue te luchten.

 

Genomen maatregelen en werkwijze de komende periode:

  1. Alleen gezonde BLOM-instructeurs mogen trainingen op de BLOM-locaties uitvoeren. Hebben zij of mensen uit de directe omgeving wel COVID-19 symptomen blijven ze thuis.
  2. Alleen gezonde cursisten zijn welkom. Wij rekenen hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Hebben ze wel COVID-19 symptomen of iemand uit de directe omgeving vragen we ze vriendelijk om thuis te blijven en zich bij ons en werkgever af te melden.
  3. Er zullen geen handen worden geschud.
  4. Adviseren wij dringend het dragen van een eigen mondkapje.
  5. Kantines van BLOM zullen gemeden worden. In de praktijkhallen is het makkelijker om 1,5 meter van elkaar afstand te houden.
  6. Op elke opleidingslocatie is het mogelijk om geregeld handen te wassen

Graag willen we ons steentje bijdragen om te zorgen dat in de distributiecentra en magazijnen gekwalificeerde intern transportbestuurders blijven werken. Veilig werken is en blijft belangrijk.

Met veilige groet,

Team BLOM opleidingen

Plaats bericht


Naar top