• Geplaatst op: 15 maart 2020
 • Auteur: Roy Groothuis
 • Categorie: nieuws

De BLOM-opleidingslocaties blijven tot en met 6 april 2020 open! Uiteraard nemen we extra voorzorgsmaatregelen voor cursist en instructeur. De veiligheid van instructeurs en cursisten staat bij ons voorop. Naast het hanteren van de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om de groepsgroottes te verkleinen, gebruik kantine te vermijden en de praktijkhal continue te luchten.

 

Genomen maatregelen en werkwijze de komende periode:

 1. Alleen instructeurs of freelancers zonder verschijnselen mogen trainingen op de BLOM-locaties uitvoeren. Hebben zij of mensen uit de directe omgeving wel verschijnselen blijven ze thuis.
 2. Alleen cursisten zonder verschijnselen zijn welkom. Wij rekenen op hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Hebben ze wel verschijnselen of iemand uit de directe omgeving vragen we ze vriendelijk om thuis te blijven en zich bij ons en werkgever af te melden.
 3. Er zullen geen handen worden geschud.
 4. Kantines van BLOM zullen gemeden worden. In de praktijkhallen is het makkelijker om 1,5 meter van elkaar afstand te houden.
 5. Op elke opleidingslocatie is het mogelijk om geregeld handen te wassen. 
 6. Maximaal aantal deelnemers is terug gebracht naar 6 ipv 8 waar mogelijk, 1 persoon per voertuig.
  Tijdelijk word er niet gewisseld van truck, deelnemers rijden op 1 vaste truck.
 7. EPT / Stapelaar is tijdelijk geen vast onderdeel meer van de hef- en reachtruckcursussen

Worden er trainingen uitgesteld, dan worden deelnemers op de hoogte gesteld.

Update 16-3: Alle ingeplande VCA-opleidingen zijn door onze partner tot en met 1 juni 2020 geannuleerd. De nascholingscursussen Code95 voor beroepschauffeurs worden niet meer geregistreerd tot en met 31 maart 2020. 

Graag willen we ons steentje bijdragen om te zorgen dat in de distributiecentra gekwalificeerde intern transportbestuurders blijven werken.

Met veilige groet,

Team BLOM opleidingen

Plaats bericht


Naar top