• Geplaatst op: 17 april 2020
  • Auteur: Roy Groothuis
  • Categorie: nieuws

De BLOM-opleidingslocaties zijn open. Uiteraard nemen we extra voorzorgsmaatregelen voor cursist en instructeur. De veiligheid van instructeurs en cursisten staat bij ons ook nu voorop. Naast het hanteren van de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om de groepsgrootte te verkleinen, gebruik kantine te vermijden en de praktijkhal continue te luchten.

 

Genomen maatregelen en werkwijze de komende periode:

  1. Alleen gezonde BLOM-instructeurs mogen trainingen op de BLOM-locaties uitvoeren. Hebben zij of mensen uit de directe omgeving wel COVID-19 symptomen blijven ze thuis.
  2. Alleen gezonde cursisten zijn welkom. Wij rekenen hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Hebben ze wel COVID-19 symptomen of iemand uit de directe omgeving vragen we ze vriendelijk om thuis te blijven en zich bij ons en werkgever af te melden.
  3. Er zullen geen handen worden geschud.
  4. Kantines van BLOM zullen gemeden worden. In de praktijkhallen is het makkelijker om 1,5 meter van elkaar afstand te houden.
  5. Op elke opleidingslocatie is het mogelijk om geregeld handen te wassen

Update 14-5: Nascholing Code95 kan weer geboekt worden. Het CBR heeft tijdelijk maatregelen getroffen om Nederland mobiel te houden. Dit betekent dat chauffeurs mogen doorrijden tot 1 juni 2020 met de verlopen Code95 op hun rijbewijs. 

Update 16-3: Alle VCA-opleidingen zijn door onze partner tot en met 1 juni 2020 geannuleerd. Startdata vanaf 1 juni 2020 zijn weer boekbaar.

Graag willen we ons steentje bijdragen om te zorgen dat in de distributiecentra gekwalificeerde intern transportbestuurders blijven werken. Veilig werken is en blijft belangrijk.

Met veilige groet,

Team BLOM opleidingen

Plaats bericht


Naar top