• Geplaatst op: 15 december 2020
  • Auteur: Roy Groothuis
  • Categorie: nieuws

Corona-virus: BLOM-opleidingslocaties zijn open

De BLOM-opleidingslocaties zijn open. Uiteraard nemen we extra voorzorgsmaatregelen voor cursist en instructeur. De veiligheid van instructeurs en cursisten staat bij ons ook nu voorop. Naast het hanteren van de richtlijnen van het RIVM is het dragen van een mondkapje vrijwillig, vermijden we de kantine en luchten we continue de opleidingshal.

 

Genomen maatregelen en werkwijze de komende periode:

  1. Alleen gezonde BLOM-instructeurs mogen trainingen op de BLOM-locaties uitvoeren. Hebben zij of mensen uit de directe omgeving wel COVID-19 symptomen blijven ze thuis.
  2. Alleen gezonde cursisten zijn welkom. Wij rekenen hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Hebben ze wel COVID-19 symptomen of iemand uit de directe omgeving vragen we ze vriendelijk om thuis te blijven en zich bij ons en werkgever af te melden.
  3. Er zullen geen handen worden geschud.
  4. Kantines van BLOM zullen gemeden worden. In de praktijkhallen is het makkelijker om 1,5 meter van elkaar afstand te houden.
  5. Op elke opleidingslocatie is het mogelijk om geregeld handen te wassen

Graag willen we ons steentje bijdragen om te zorgen dat in de distributiecentra en magazijnen gekwalificeerde intern transportbestuurders blijven werken. Veilig werken is en blijft belangrijk.

Met veilige groet,

Team BLOM opleidingen

Plaats bericht


Carola Dreise

Geplaatst op: 11 december 2020

"Twee daagse cursus heftruck + ept stapelaar gevolgd in Assen. Zeer interessant, trainer kan de rust goed bewaren in de groep en neemt alle tijd voor iedereen. Duidelijke uitleg, vragen worden keurig en aanvullend uitgelegd. Fijne twee dagen gehad. Een cursus waar ik met een lach op terug kijk. Ik kom terug bij Blom om mijn reachtruck te halen. Top!"

Naar top